Ta bort polisviruset

Ta bort Polisviruset

polisviruset

Polisviruset in action

Bilden ovan visar en av många versionen av det  polisviruset eller ukash viruset som det kan kallas för. Polisviruset finns i ett flertal olika versioner, den tidigare versionerna var lätt att plocka bort genom att starta datorn i felsäkert läger och köra  msconfig, den senare versionen kräven mer arbete och den absolut senaste versionen som vi har sprungit på har varit ett rootkit.

VIKTIG!
Genom att betala så kommer du bli blåst på pengar och samtigt ger du brottslingar möjlighet att utveckla sin affärsverksamhet. BETALA INTE!

Ominstallation eller virus rensa, det är frågan.
Det finns olika åsikter i den här frågan, vi resonera så här, att en datorn som har blivit virussmiittad kan man aldrig 100% lita på,  det finns idag ca 10% till 20% av  virus som kan flyga under radar, därav hittas inte av antivirusprogrammen.

Datorn är idag ett nav i mångas liv, allt ifrån kommunikations central till att sköta ekonomiska transaktioner, en fråga man bör ställa sej, våga man använda en dator där en maffia medlem i något öststats land lyssnar på vad du gör?